OM OSS

MARK SIEGBAHN

Beteendedesigner

 

120% ENERGI 


87,5% KREATIVITET


1% HUMOR


83% DRIV


33% TÅLAMOD


70% GALEN


VEM ÄR MARK?


Varför håller Mark i ett däck? Frågan du behöver ställa dig är egentligen hur du håller i din undervisning.


Jag hade kunnat börja med det där klassiska med lärare och beteendevetare som egentligen ingen bryr sig om. Men det tänker jag inte göra. Det du behöver veta är att jag har ett sjukt stort intresse för beteendevetenskap, ledarskap och hjärnan. Jag gillar att förvalta ett ansvar och leverera utifrån önskemål. Med två lyckade koncept, Hjärna - Puls - Glädje och Beteendedesign i skolan, går jag från tanke till handling snabbt. Det händer mycket när du är i min närhet. Jag twistar till din vardagliga situation och får dig att hitta enkla lösningar som gör din vardag lättare. Jag skapar den verklighet jag vill leva i och jag kan hjälpa dig och er att skapa den verklighet du vill leva i.

CHRISTOFFER PEDERSEN

Placebopedagog

 

73% ENERGI 


87,6% KREATIVITET


78% HUMOR


56% DRIV


44% TÅLAMOD


66% GALEN


VEM ÄR CHRISTOFFER?


Tack för du tog dig tid att läsa denna text. Nu när jag har din uppmärksamhet kan jag berätta att jag gillar att utmana sanningar och normer. Jag kan omöjligt veta, men jag antar att det är det som gjort att jag bland annat blivit nominerad till “Årets PT”, “Årets förebild” och “Årets folkbildare”.
Resan från Eslöv till Helsingborg har varit lång och inte bara på grund av försenade tåg. Om du vill så är du välkommen in i min kupé där vi kan tala om hur vi kan förändra beteende genom att arbeta med känslor och enkelhet. Jag måste dock varna dig. Färden kommer innebära en hel del skratt och självutveckling och risken är att du aldrig vill åka tillbaka. On board?

KONTAKTA OSS